STEM-producten

Segmentatiewaaier € 4,00

De segmentatiewaaier omschrijft hoe verschillende archetypes zich als patiënt op kunnen stellen, geeft tips in het contact en voorbeelden van producten en diensten die aansluiten bij dit type. Een handig hulpmiddel! 

De Segmentatiewaaier kost € 4,00 (inclusief verzendkosten) per stuk. Vul het bestelformulier in en de Segmentatiewaaier en de factuur worden per post toegezonden.


Wensenboekje € 5,50

Het wensenboekje is een hulpmiddel voor mensen in hun laatste levensfase. Hierin kunnen ze opschrijven wat ze belangrijk vinden in het leven en welke wensen en keuzes ze hebben in de tijd die hen rest.

Het Wensenboekje kost € 5,50 (inclusief verzendkosten) per stuk. Vul het bestelformulier in en het Wensenboekje en de factuur worden per post toegezonden.


Kaartset € 6,00

Met deze kaartset kun kun je zelf en met anderen in gesprek over wat voor jou belangrijk en ook niet belangrijk is rondom de laatste levensfase. Vaak is dit een mooie en praktische opmaat naar het gesprek hierover. 

Wat is belangrijk als het gaat over het levenseinde? 
…om iemand te hebben die naar jou wil luisteren?
…om jouw familie voorbereid te hebben op jouw sterven?
…om iemand te hebben die opkomt voor jouw waarden en normen?

De Kaartset kost € 6,00 (inclusief verzendkosten) per stuk. Vul het bestelformulier in en het Kaartspel en de factuur worden per post toegezonden.

Wilt u een van deze producten bestellen? Vul dan het bestelformulier onderaan deze pagina in.
Het product/de producten en de factuur worden per post toegezonden. 

Bestellen