Zoek

STEM-producten

  • Segmentatiewaaier € 3,50

De segmentatiewaaier omschrijft hoe elke type zich als patiënt opstelt, geeft tips en voorbeelden van producten en diensten die aansluiten bij de behoefte van deze persoon. Een handig hulpmiddel voor de (palliatieve) zorgverlener!

De Segmentatiewaaier kost € 3,50 (inclusief verzendkosten) per stuk. Vul het bestelformulier in en de Segmentatiewaaier en de factuur worden per post toegezonden.


  • Handreiking slecht nieuwsgesprek € 3,50
Het is een van de moeilijkste onderdelen van het werk van de zorgprofessional: het slechtnieuwsgesprek. Dit boekje staat vol handvatten en tips voor zorgverleners om dit gesprek met de verschillende patiënttypes te voeren. Bijzonder is dat zowel de psychosociale als de emotionele kant worden behandeld.

De Handreiking slecht nieuwsgesprek kost € 3,50 (inclusief verzendkosten) per stuk. Vul het bestelformulier in en de Handreiking en de factuur worden per post toegezonden.

  • Kompas psychosociale en spirituele begeleiding € 3,50
Patiënten die worden geconfronteerd met de dood die steeds dichterbij komt, hebben behoefte aan psychosociale en spirituele begeleiding. Omdat dit in de zorg vaak ontbreekt, heeft Stem een kompas ontwikkeld voor zorgprofessionals. Het kompas geeft een overzicht van mogelijke patiëntvragen en welke hulpverleners het antwoord hierop kunnen geven. Ook is aandacht besteed aan de verwijzingscriteria die de hulpverlener kan toepassen.

De Kompas psychosociale en spirituele begeleiding kost € 3,50 (inclusief verzendkosten) per stuk. Vul het bestelformulier in en de Kompas en de factuur worden per post toegezonden.  • Wensenboekje € 5,00

Het wensenboekje is een hulpmiddel voor mensen in hun laatste levensfasen. Hierin kunnen ze opschrijven wat ze belangrijk vinden in het leven en welke wensen en keuzes ze hebben in de tijd die hen rest.

Het Wensenboekje kost € 5,00 (inclusief verzendkosten) per stuk. Vul het bestelformulier in en het Wensenboekje en de factuur worden per post toegezonden.


  • Kaartspel € 5,00 (+ € 1,00 verzendkosten). 5 of meer kaartspellen = zonder verzendkosten.

Het Kaartspel is een hulpmiddel voor mensen in hun laatste levensfase. Het helpt prioriteiten in deze fase te stellen. Je kunt het alleen spelen of met meerderen.

Het Kaartspel kost € 6,00 (inclusief verzendkosten) per stuk. Vul het bestelformulier in en het Kaartspel en de factuur worden per post toegezonden.


Bestelformulier STEM-producten

STEM-producten bestellen?

Wilt u een van deze producten bestellen? Vul dan het bestelformulier onderaan deze pagina in.

Het product/de producten en de factuur worden per post toegezonden.